Uw koninkrijk kome

Uw koninkrijk kome

Een feest van vreugde

Schriftgedeelte Bert Boer spreekt in deel 10 van de serie “Uw koninkrijk kome” over het onderwerp “Een feest van vreugde” n.a.v. Jesaja 12:1-6

Gezalfd om te dienen

Schriftgedeelte In deel 9 van de serie “Uw koninkrijk kome” spreekt Bert Boer over Mattheüs 3:1-12

Bekering – Waar ga jij heen?

Schriftgedeelte Bert Boer spreekt in deel 8 van de serie “Uw koninkrijk kome” over het onderwerp “Bekering – Waar ga jij heen?” n.a.v. Mattheüs 3:1-12. Wanneer een mens sterft waar ga je dan eigenlijk heen? Het leven kan binnen een fractie van een seconde zomaar voorbij zijn. Denk bijv aan een motor ongeluk waarbij iemand plotseling overlijd. Wij mensen hebben een keuze het is zwart of wit. Een gelovige gaat naar de hemel zeggen we al gauw en een ongelovige…

Jezus regeert? Of Jezus regeert!!

Schriftgedeelte Bert Boer spreekt in deel 7 van het thema “Uw koninkrijk kome” over het onderwerp “Jezus regeert? Of Jezus regeert!!” n.a.v. Mattheüs 1:1-17.

Zending in de moderne tijd

Uw koninkrijk kome (1) – Schriftlezing Bert Boer spreekt op deze Zendingszondag over het schriftgedeelte Handelingen 1:1-9 als introductie van deze prekenserie.

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*
*Verplichte velden

*

Contactgegevens:
*Verplichte velden

Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden