Kopieerteam

Kopieerteam

Wij doen het volgende voor u

 • Als kopieerteam zorgen we elke zondag, dat het mededelingenblad klaar ligt in de hal. Dit is vooral voor gasten; de meeste gemeenteleden en vaste gasten krijgen dit mededelingenblad al op zaterdag via de email toegestuurd. Wilt u het mededelingenblad ook per mail? Bezoek dan deze pagina.
 • Prints voor de kinderdienst.
 • Stukken voor de gemeente (voorzien van stickers op naam)
 • Overige aanvragen van diverse gemeente taakgroepen

Contact

Heeft u als taakgroep een kopieerklus voor ons? Contact opnemen

Een opdracht graag uiterlijk vóór donderdag 19:00 uur doorgeven.

Johan Klaver, Anja van Mastrigt en Daniël Klaver

  *  Contactgegevens:  * Verplichte velden

   *   Contactgegevens:   * Verplichte velden

    *    Contactgegevens:    * Verplichte velden

     *     Contactgegevens:     * Verplichte velden

      *


      * Verplichte velden

       *       Contactgegevens:
       * Verplichte velden

       Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

       Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).