Geven via smartphone

Geven via smartphone

Sinds corona is de collectezak uit beeld geraakt.
Daarvoor in de plaats kunnen leden en vaste gasten gebruik maken van de Scipio-app van de Fontein en is er ook een GIVT app beschikbaar.

Via uw bank op uw smartphone geven

Heeft u de beide bovenvermelde apps niet en wil toch bijdrage aan de collecte van onze gemeente, scan dan deze QR code en volg de stappen op uw scherm.
U kunt dan via uw bank op uw smartphone een bijdrage doen.

Het is mogelijk om de transactiekosten van € 0.36 voor de gever of voor de ontvanger in te stellen per x dat er gegeven wordt.
Uitleg:  wil je 5,- geven zonder de kosten te betalen, dan is de gift € 4,64 voor de VBG de Fontein.
Wil je de kosten wel betalen, dan is de afschrijving voor de gever € 5,36  maar de gift blijft 5,- voor de VBG de Fontein.

https://link.socie.nl/r/sci/c/A49210F9TB

  *  Contactgegevens:  * Verplichte velden

   *   Contactgegevens:   * Verplichte velden

    *    Contactgegevens:    * Verplichte velden

     *     Contactgegevens:     * Verplichte velden

      *


      * Verplichte velden

       *       Contactgegevens:
       * Verplichte velden

       Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

       Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).