Binnenkort

Binnenkort

21 mei 2019

Introductiekring 1 (Gemeente)

Introductiekring (1e groep) o.l.v. Bert Boer Kijk hier voor meer informatie over de introductiekring.
22 mei 2019
Secretaris - contact

Introductiekring 2 (Gemeente)

Introductiekring (2e groep) o.l.v. Bert Boer Kijk hier voor meer informatie over de introductiekring.
23 mei 2019
Bidstond - ontvangende handen

Bidstond

24 mei 2019
Soulspark Header

Soulspark

Check de pagina van SoulSpark voor meer informatie over wat Soulspark inhoudt!
25 mei 2019
Bidstond - ontvangende handen

Bidstond

26 mei 2019

Zondagse diensten

Elke zondag In de ochtenddiensten wordt tijd genomen voor samenzang, mededelingen, gebed en prediking. De dienst begint om 9:30 uur.Als u rustig een plekje wilt zoeken of vooraf een praatje wilt maken, kom dan iets eerder. Kijk op de kalender voor de planning van gemeente activiteiten. Kopje koffie Na afloop van de dienst is er gelegenheid om samen een kopje koffie, thee of limonade te drinken, bekenden te ontmoeten en nieuwe mensen te leren kennen. Crèche Tijdens de ochtenddienst is er crèche…
26 mei 2019

Over deze dienst…

Zendingszondag Spreker: Bert Boer Thema: nog niet bekendSchriftlezing: — Er is crèche en kinderdienst voor de groepen 1 t/m 8
26 mei 2019

Forever Young (16+ en 18+)

Hellow 16 & 18+ers, Forever Young people, wees vanavond van harte welkom op de jeugdavond! Inloop vanaf 19.30u. Start 19.45u. tot 21.30u.en daarna relaxen in het Heelal. Stuur je tel.nr. door naar Marieke Esveld en kom in de Forever Young groepsapp; dan hoor je alle leuke uitjes en wijzigingen. Kijk op de pagina van Forever Young voor meer informatie over wat de avond inhoudt.
30 mei 2019 – 2 jun 2019
Square Header

Square 2019

Square is een uniek en te gek interkerkelijk tiener-evenement dat ieder jaar tijdens het Hemelvaartsweekend wordt georganiseerd bij het Fries Congres Centrum in Drachten. Met hoogstaande activiteiten en diepgaande ontmoetingen is Square een investering in jouw geloofsleven! Daarnaast is Square een trainingsplek voor jongeren vanaf 18 jaar om te groeien in leiderschap. Meer informatie? Neem contact op met Martijn Venhorst. Gelijk aanmelden? Bezoek de website van Square!
30 mei 2019

Hemelvaartsdag

Spreker: Bert BoerThema: nog niet bekendSchriftlezing: – Er is geen kinderdienst
2 jun 2019

Over deze Doopdienst…

Doopdienst Spreker: Bert Boer Thema: nog niet bekendSchriftlezing: — Er is kinderdienst voor de groepen 1 t/m 8 Er is crèche, maar vandaag is er geen kinderdienst voor groep 6, 7 en 8, i.v.m. de doopdienst. De kinderen van groep 3, 4 en 5 komen voor de getuigenissen weer in de dienst.Groep 1 en 2 hebben wel kinderdienst.
  • 1
  • 2

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*
*Verplichte velden

*

Contactgegevens:
*Verplichte velden

Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden