Forever Young (18 t/m 25 jaar)

Forever Young (18 t/m 25 jaar)

Forever Young avonden (18+)

Elke 2 weken komen de jongeren 18+, onder de noemer Forever Young, op zondagavond samen in de jeugdruimte van de Fontein.

Inloop vanaf 19.15u.
Start 19.30u tot 21.30u
Daarna relaxen in het Heelal.

Stuur je telefoonnummer door naar Anneloes Mertens (06-51083054) en kom in de Forever Young groepsapp; dan blijf je op de hoogte van de avonden, uitjes en wijzigingen.

Agenda

Vacature

Forever Young zoekt versterking. Momenteel is er 1 leider en het zou mooi zijn als we daar iemand aan toe mogen voegen.

 • WAT: op zondagavond van 19.15 tot ca. 22.00 komt een groep jongvolwassenen elke 14 dagen bij elkaar. Onder het genot van een kop koffie of thee verdiepen we ons in Gods woord.
 • WIE: ForeverYoung zoekt 4 m/v versterking: iemand die de Bijbel duidelijk kan uitleggen, eerlijk kan vertellen hoe geloof en praktijk samen gaan, geniet van het gesprek met jongeren en als coach of mentor langszij kan komen.
 • INVESTERING: Elke 14 dagen 1 zondagavond, verder nog nader in te vullen.
 • CONTACT: Anneloes Mertens (06-51083054)
  (forever-young@vbg-emmeloord.nl)

  *  Contactgegevens:  * Verplichte velden

   *   Contactgegevens:   * Verplichte velden

    *    Contactgegevens:    * Verplichte velden

     *     Contactgegevens:     * Verplichte velden

      *


      * Verplichte velden

       *       Contactgegevens:
       * Verplichte velden

       Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

       Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).