Forever Young (18 t/m 25 jaar)

Forever Young (18 t/m 25 jaar)

Forever Young avonden (18+)

Elke 2 weken komen jongeren van 18+, onder de vlag van Forever Young, op zondagavond samen in de jeugdruimte van de Fontein.

Inloop vanaf 19:30u.
Start 20:00u. tot 21:30u.
Na afloop ontspannen in de Jeugdruimte.

Stuur je telefoonnummer naar Nico Versteeg (06 22392785) en word lid van de Forever Young groepsapp; zo blijf je op de hoogte van avonden, uitjes en wijzigingen.

Agenda

  *  Contactgegevens:  * Verplichte velden

   *   Contactgegevens:   * Verplichte velden

    *    Contactgegevens:    * Verplichte velden

     *     Contactgegevens:     * Verplichte velden

      *


      * Verplichte velden

       *       Contactgegevens:
       * Verplichte velden

       Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

       Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).