Multimedia

Multimedia

Mogelijkheden

In de zondagsdienst laten wij de teksten zien van de liederen die gezongen worden. Daarnaast starten wij eventuele powerpoint-presentaties, muziek of filmpjes.

Wilt u iets aanleveren, houdt u dan rekening met de volgende dingen:
 • Alles wat op het grote scherm getoond moet worden kan gestuurd worden naar het mailadres multimediateam@vbg-emmeloord.nl
 • BELANGRIJK!! Aanvragen voor het tonen van een film/presentatie ten minste 7 dagen van tevoren. Dit is belangrijk i.v.m. de planning van de tijd in de dienst en voor de tijd voor het het benodigde overleg. Bestanden uiterlijk 7 dagen van tevoren aanleveren, zodat we de voorbereidingen goed kunnen uitvoeren en evt. overleg kunnen plegen.
 • De meeste mensen in onze gemeente houden niet van reclame-spots. Om deze reden ontvangen wij graag de films in een mp4 bestand zonder reclame.
 • Wij streven naar goede kwaliteit op het scherm. Dit kunnen wij waarborgen als de films in hoge beeld- en geluidskwaliteit worden aangeleverd (1080px is de standaard, is het minder dan graag in overleg).
 • Door heldere foto’s in een PowerPoint te gebruiken, die niet als achtergrond zijn ingevoerd kunnen wij ze makkelijker bewerken.
 • Bij een PowerPoint is het belangrijk dat de lettergrootte minimaal 36 is, hierdoor is het altijd goed leesbaar.
 • Bij een PowerPoint is het ook belangrijk te letten op de kleuren. De volgende kleurcombinaties worden ten zeerste afgeraden: Groen/Rood – Geel/Oranje – Blauw/Groen etc…
 • Maak uw PowerPoint presentatie in het 16:9 (breedbeeld) formaat (bijv. 1920 x 1080 px); dan kunnen wij hem het mooiste presenteren.

Contact

Voor vragen over de productie, projectie (het aanleveren van bestanden) en techniek kunt u terecht bij het multimediateam@vbg-emmeloord.nl.

  *  Contactgegevens:  * Verplichte velden

   *   Contactgegevens:   * Verplichte velden

    *    Contactgegevens:    * Verplichte velden

     *     Contactgegevens:     * Verplichte velden

      *


      * Verplichte velden

       *       Contactgegevens:
       * Verplichte velden

       Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

       Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).