Mededelingenblad

Mededelingenblad

Huishoudelijke mededeling op mededelingblad

Standaard schriftelijke en mondelinge mededelingen graag beknopt vóór vrijdagmorgen 09:00 uur, via dit formulier opsturen.

Betreft uw mededeling een bijzondere of buitengemeentelijke activiteit, dan is ons vriendelijk verzoek, om deze door te geven aan de secretaris. Dat kan ook via het onderstaande contactformulier.

Contactformulier

U kunt onderstaande contactformulier gebruiken als u voortaan graag de mededelingen per email wilt ontvangen. Op die manier kunnen we de benodigde kopieën (met aanverwante kosten) drukken en het milieu sparen.
Daarnaast kunt u het formulier gebruiken om de mededelingen op te zeggen of bijvoorbeeld buitengemeentelijke, of bijzondere activiteiten door te geven. U kunt ook een mailtje sturen naar de secretaris.

  *  Ik wil graag


  * Verplichte velden

   *   Contactgegevens:   * Verplichte velden

    *    Contactgegevens:    * Verplichte velden

     *     Contactgegevens:     * Verplichte velden

      *      Contactgegevens:      * Verplichte velden

       *


       * Verplichte velden

        *        Contactgegevens:
        * Verplichte velden

        Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

        Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).