Jozef

Jozef

Bert Boer – Onthulling

Bert Boer preekt over het thema “De onthulling” in de reeks over het leven van Jozef (deel 14), n.a.v. Genesis 44.

Bert Boer – Het familie diner

Bert Boer preekt over het thema “Het familie diner”, in de reeks over het leven van Jozef deel 13 n.a.v. Genesis 43:24-34. Jozef heeft ook zijn broer Benjamin laten ophalen. De broers buigen zich voor Jozef.

Bert Boer – Afrekenen met het verleden

Bert Boer preekt over het thema “Afrekenen met het verleden”, in de reeks over het leven van Jozef (deel 12), n.a.v. Genesis 42:1-24. De broers komen bij Jozef vanwege de hongersnood.

Bert Boer – Het wonder van herstel (Jozef 10)

Bert Boer preekt over het thema “Het wonder van herstel” in de reeks over het leven van Jozef deel 10 – n.a.v. Genesis 41:44-57. Jozef was dertig jaar oud, toen hij bij de farao, de koning van Egypte, in dienst trad.

Bert Boer – Generatie Z

Bert Boer preekt over het thema “Generatie Z” in de reeks over het leven van Jozef deel negen n.a.v. Genesis 41:37-57

Bert Boer – een steen in de vijver gooien

Bert Boer preekt over het thema “Een steen in de vijver gooien”, in de reeks over het leven van Jozef (deel zeven), n.a.v. Genesis 39:20- 40:1-23. De uitleg van de dromen van de schenker en de bakker.
 • 1
 • 2

  *  Contactgegevens:  * Verplichte velden

   *   Contactgegevens:   * Verplichte velden

    *    Contactgegevens:    * Verplichte velden

     *     Contactgegevens:     * Verplichte velden

      *


      * Verplichte velden

       *       Contactgegevens:
       * Verplichte velden

       Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

       Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).