Souls United

Souls United

…is er voor jou!

… als je tussen de 12 en de 20 bent

… want er zijn geregeld activiteiten waar je bij moet zijn. Altijd verrassend en net effe anders.

Kom jij al op

… dan hoor je vanzelf wanneer er weer een SoulsUnited activiteit is. Kom je daar niet, check dan deze agenda of houd de posters in de Fontein of het mededelingenblad in de gaten.

Activiteiten

De SoulsUnited activiteiten zijn chill en relaxed. Ontmoet je vrienden, of maak nieuwe vrienden. Leef je uit bij een toffe activiteit. En… neem je vrienden mee!

CU soon,

Frank Visser

Contact

Voor vragen kun je een mail sturen naar Frank Visser via soulsunited@vbg-emmeloord.nl

Fotoalbum Jeugd

Kerstgala

Fotoalbum Stampout 2017 hieronder:

Fotoalbum StampOut 2017

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).

Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

*

Contactgegevens:
*Verplichte velden

*
*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden