Alpha Youth

Alpha Youth

Wat is Alpha Youth?

Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen, of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof?
Kom dan naar Alpha Youth. Met andere jongeren ga je, tijdens 10 interactieve meetings, op zoek naar antwoorden.
Je eet gezellig samen. Daarna luister je naar een kort, inspirerend verhaal en praat je daar met z’n allen over door. Geen vraag is te gek om te stellen.

Start vanaf 8 oktober 2023

De cursus start D.V. 8 oktober 2023 (van 18:00 tot 20:00 uur).

Versterking team

Voor Alpha Youth zijn we ook op zoek naar versterking van het team. Ben je enthousiast christen en houd je van jongeren? We horen graag van je!

Contact

Aanmelding en meer info: Stuur dan vrijblijvend een mailtje.

Je kunt ons ook volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste activiteiten.

  *  Contactgegevens:  * Verplichte velden

   *   Contactgegevens:   * Verplichte velden

    *    Contactgegevens:    * Verplichte velden

     *     Contactgegevens:     * Verplichte velden

      *


      * Verplichte velden

       *       Contactgegevens:
       * Verplichte velden

       Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

       Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).