Agenda

Agenda

Gebeurtenissen

21 apr 2019

Zondagse diensten

Elke zondag In de ochtenddiensten wordt tijd genomen voor samenzang, mededelingen, gebed en prediking. De dienst begint om 9:30 uur.Als u rustig een plekje wilt zoeken of vooraf een praatje wilt maken, kom dan iets eerder. Kijk op de kalender voor de planning van gemeente activiteiten. Kopje koffie Na afloop van de dienst is er gelegenheid om samen een kopje koffie, thee of limonade te drinken, bekenden te ontmoeten en nieuwe mensen te leren kennen. Crèche Tijdens de ochtenddienst is er crèche…
21 apr 2019
Doop door onderdompeling

Pasen: Ochtend-Doopdienst

Spreker: br. Bert Boer Er zullen vanmorgen 1 broeder en 2 zusters worden gedoopt. Een geweldig vooruitzicht en we zien uit naar een feestelijke dienst! Vanavond is er nog een doopdienst om 19:00 uur! Dan zullen er 2 broeders en 3 zusters worden gedoopt.
21 apr 2019
Doop door onderdompeling

Pasen: Avond-Doopdienst

Spreker: Bert Boer Schriftlezing : Handelingen 16:22-34 Thema: “DE AARDE BEEFT” Vanavond zullen er 2 broeders en 3 zusters worden gedoopt. Een geweldig vooruitzicht en we zien uit naar een feestelijke dienst!
24 apr 2019
Secretaris - contact

Introductiekring 2 (Gemeente)

Introductiekring (2e groep) o.l.v. Bert Boer Kijk hier voor meer informatie over de introductiekring.
25 apr 2019
Bidstond - ontvangende handen

Bidstond

25 apr 2019

Financiële vergadering

Financiële vergadering: voorafgaand aan de ledenvergadering kunnen er vragen gesteld worden aan de Financiële Commissie, aangaande de financiële stukken, die bij de uitnodiging voor de ledenvergadering meegezonden zullen worden. Dit vragen  stellen kan van 18.45 tot 19.45 uur, in één van de kinderdienstlokalen boven. Tijdens de ledenvergadering zal de jaarrekening alleen kort besproken worden en is er weinig of geen gelegenheid om inhoudelijk diepgaand in te gaan op financiële vragen.
26 apr 2019

Geen SoulSpark

I.v.m. vakantie en daardoor te weinig leiding, geen SoulSpark vandaag
27 apr 2019
Bidstond - ontvangende handen

Bidstond

28 apr 2019

Forever Young (16+ en 18+)

Hellow 16 & 18+ers, Forever Young people, wees vanavond van harte welkom op de jeugdavond! Inloop vanaf 19.30u. Start 19.45u. tot 21.30u.en daarna relaxen in het Heelal. Stuur je tel.nr. door naar Marieke Esveld en kom in de Forever Young groepsapp; dan hoor je alle leuke uitjes en wijzigingen. Kijk op de pagina van Forever Young voor meer informatie over wat de avond inhoudt.
3 mei 2019

SoulFlame

Check de pagina van SoulFlame voor meer informatie over wat SoulFlame inhoudt.

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*
*Verplichte velden

*

Contactgegevens:
*Verplichte velden

Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden