Scipio-app

Scipio-app

Scipio-App voor leden en vaste gasten

Er is een Scipio-app van onze gemeente waar o.a. een actuele ledenlijst, groepen, een agenda, het mededelingenblad en meer in opgenomen zijn, maar waarmee u ook uw gift kan geven. Deze app scheelt veel in de kosten in het gebruik voor het geven van uw giften. In de app kunt u zelf uw privacy beheren en instellen.

Heeft u nog geen mail ontvangen en wilt u als lid/vaste gast ook de Scipio-app op uw telefoon? Neem dan contact op met Albert Wubs.

U ontvangt dan een e-mail op het e-mailadres dat van u bekend is in de ledenadministratie van de VBG de Fontein. Alles wat u moet weten staat in de mail om de app te installeren. Lees deze even goed door. Heeft u toch hulp nodig of komt u er niet uit, neem dan contact op met Albert Wubs.
Mailadres scipio-app@vbg-emmeloord.nl.

  *

  Contactgegevens:  *Verplichte velden

   *

   Contactgegevens:   *Verplichte velden

    *

    Contactgegevens:    *Verplichte velden

     *

     Contactgegevens:     *Verplichte velden

      *
      *Verplichte velden

       *

       Contactgegevens:
       *Verplichte velden

       Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

       Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).