Live view

Live view

Bij de meeste diensten verzorgen wij een live video stream, zodat mensen die niet fysiek bij de dienst aanwezig zijn tòch deel kunnen nemen aan de dienst. Klik hieronder op de videoweergave om te zien of we live zijn:

Lukt het niet om de video hierboven te starten als u erop geklikt hebt? Probeer dan deze link.

Wilt u met de collecte meedoen? U kunt via de Givt app geven.

U kunt direct uw bijdrage doen door de QR code van VBG de Fontein te scannen

Of u kunt ook direct op deze CODE van de Givt app klikken.

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).

Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

*

Contactgegevens:
*Verplichte velden

*
*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden