Waar wij samenkomen

Waar wij samenkomen

Over het algemeen komen wij op één hoofdlocatie samen, waar ruimte is om een diversiteit van activiteiten te laten plaatsvinden. Als leden zijn we ook actief op andere locaties, welke u hieronder aantreft.

Vrije Baptistengemeente de Fontein

Op deze locatie vinden de meeste diensten en activiteiten plaats. Parkeren Wij stellen het zeer op prijs als u uw auto parkeert op het nabijgelegen parkeerterrein van de Friese Poort of de Flevoboys t.h.v. de Espelerlaan 74. Voor mensen die slecht ter been zijn is een parkeerplek gereserveerd tegenover ‘de Fontein’. Gratis Wi-Fi In het gebouw is er voor alle bezoekers gratis Wi-Fi beschikbaar.

Zuid Zoekt

is een missional community vanuit de Fontein. Met missie niet als (deel)taak, maar verweven in het DNA van het geheel. Zuid Zoekt wil een hedendaagse community zijn. Een soort familie waar je terecht kunt als je op zoek bent, waar je aan tafel kunt schuiven, als gast en als deelnemer. Jij als zoekende, jij als iemand die net (weer) is  gaan geloven, jij die overtuigd gelooft. Zuid Zoekt heeft een christelijke basis en wil er daarom zijn voor iedereen. Door…

  *  Contactgegevens:  * Verplichte velden

   *   Contactgegevens:   * Verplichte velden

    *    Contactgegevens:    * Verplichte velden

     *     Contactgegevens:     * Verplichte velden

      *


      * Verplichte velden

       *       Contactgegevens:
       * Verplichte velden

       Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

       Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).