Jeugd

Jeugd

21 jun 2019
Soulspark Header

Soulspark

Check de pagina van SoulSpark voor meer informatie over wat Soulspark inhoudt!
23 jun 2019

Forever Young (16+ en 18+)

Hellow 16 & 18+ers, Forever Young people, wees vanavond van harte welkom op de jeugdavond! Inloop vanaf 19.30u. Start 19.45u. tot 21.30u.en daarna relaxen in het Heelal. Stuur je tel.nr. door naar Marieke Esveld en kom in de Forever Young groepsapp; dan hoor je alle leuke uitjes en wijzigingen. Kijk op de pagina van Forever Young voor meer informatie over wat de avond inhoudt.
28 jun 2019

SoulFlame

Check de pagina van SoulFlame voor meer informatie over wat SoulFlame inhoudt.
7 jul 2019

SoulsUnited – Stampout

Elk jaar organiseert SoulsUnited een geweldig event voor alle Soulgroepen bij elkaar! Kom je al op SoulSpark, SoulFlame of SoulFire, dan hoor je vanzelf wanneer er weer een SoulsUnited activiteit is. Kom je daar niet, check dan deze agenda of houd de posters in de Fontein of het mededelingenblad in de gaten

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*
*Verplichte velden

*

Contactgegevens:
*Verplichte velden

Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden