GIVT app

GIVT app

Wellicht is het u opgevallen dat er mensen tijdens de dienst aan de collecte geven met hun smartphone. Deze nieuwe manier van geven werkt gewoon naast contant geld en heeft veel voordelen. Zo bent u niet beperkt door wat u aan contant geld bij u heeft én krijgt u aan het einde van het jaar een overzicht van uw giften (wat aantrekkelijk is voor de belasting). Maar bovenal hoeft u voor de dienst niet meer na te denken of u genoeg contant geld bij u hebt.

Het gebruik van de Givt-app is makkelijk en eenvoudig. U opent de app, selecteert het bedrag en haalt uw telefoon langs de collectezak of -mand.

Wilt u ook op deze slimme manier geven? Download dan de Givt-app. U kunt na het downloaden direct uw e-mailadres invoeren en beginnen met geven. U kunt op een later moment uw verdere registratie afronden.
Wilt u de juiste app direct downloaden? Klik dan hieronder op de link van de Store van uw toestel.

Direct geven

Klik op afbeelding om direct de app te openen en te geven.

Direct doneren kan door de QR code te scannen. Het kan!

 1. Open de GIVT app op de smartphone
 2. Toets het bedrag in om te geven
 3. Klik op ‘VOLGENDE’
 4. Klik op QR code en houd de telefoon bij de code
 5. U hebt gegeven. Bedankt!

Of u kunt ook direct op deze CODE van de Givt app klikken.

https://api.givtapp.net/givt?code=NjFmN2VkMDE0ZTRjMDQxOGMwMDUuYmUwMDAwMDAwMDAx

Een alternatief: via de bank op uw smartphone

Heeft u de beide apps niet en wil toch bijdrage aan de collecte van onze gemeente,  scan dan deze QR code en volg de stappen op uw scherm. U kunt dan via uw bank op uw smartphone een bijdrage doen.

  *  Contactgegevens:  * Verplichte velden

   *   Contactgegevens:   * Verplichte velden

    *    Contactgegevens:    * Verplichte velden

     *     Contactgegevens:     * Verplichte velden

      *


      * Verplichte velden

       *       Contactgegevens:
       * Verplichte velden

       Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

       Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).