Kinderwerk

Kinderwerk

Iedere zondagmorgen krijgen alle kinderen de gelegenheid onze crèche en kinderdienst te bezoeken.
Alle groepen hebben een aparte kinderdienst.
De kinderen zijn vanaf 9:15u van harte welkom in hun eigen lokaal.

Crèche

De crècheruimte is op de begane grond en daardoor makkelijk bereikbaar met de kinderwagen, voor de allerkleinsten, daarnaast is er tevens op de 1e verdieping een crècheruimte

Kinderdienst

De groepen 1 t/m 4 hebben boven (in ‘de Fontein’) hun eigen lokaal en de groepen 5 t/m 8 kunnen terecht in de lokalen in ‘de Wilg’, schuin tegenover de Fontein.

  *  Contactgegevens:  * Verplichte velden

   *   Contactgegevens:   * Verplichte velden

    *    Contactgegevens:    * Verplichte velden

     *     Contactgegevens:     * Verplichte velden

      *


      * Verplichte velden

       *       Contactgegevens:
       * Verplichte velden

       Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

       Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).