Vrouwenwerkgroep

Vrouwenwerkgroep

Mogen wij ons even voorstellen?

Wij, Antje Kaptein, Agaath van Til en Lianne van Veen zijn de leden van de vrouwenwerkgroep in de Fontein. Vrouwen nemen een belangrijke plaats in in het gezinsleven en de kerk. Wij ervaren het als positief om als vrouwen met elkaar bezig te zijn en te praten over allerlei zaken die ons bezig houden. Daarom organiseren wij activiteiten apart voor vrouwen.

Visie & Doel

Kort samengevat is onze visie en doel van het vrouwenwerk:

De vrouwenwerkgroep wil d.m.v diverse activiteiten vrouwen samenbrengen, hen opbouwen in geloof en toerusten in de verschillende taken/rollen die zij mogen vervullen in het gezin, de gemeente en de samenleving“.

Wat doen wij zoal?

We organiseren af en toe vrouwenspecials op zondagmiddag, die voor alle vrouwen open zijn. Verder organiseren we een dagtrip, een thema-avond of workshops. Kortom we proberen leuke en leerzame dingen te doen met èn voor vrouwen uit onze gemeente.

And last but not least: Wandelen als groep

We wandelen met een groepje vrouwen op maandagmorgen van 9:00 tot 10:00 uur en we starten vanaf de parkeerplaats bij de atletiekbaan/ camping/ kinderboerderij.

Een ideale manier om even (bij) te praten en het is nog goed voor de conditie ook. Alle vrouwen zijn van harte welkom. Ga je voor het eerst mee, meld je dan even aan bij Agaath, of mail naar vrouwenwerkgroep@vbg-emmeloord.nl.

Contact

Heb je nog vragen of ideeën voor het vrouwenwerk: graag!
Contactpersoon Agaath van Til (interim), vrouwenwerkgroep@vbg-emmeloord.nl

Nieuwsgierig? Kijk hier of er een activiteit gepland staat!

  *  Contactgegevens:  * Verplichte velden

   *   Contactgegevens:   * Verplichte velden

    *    Contactgegevens:    * Verplichte velden

     *     Contactgegevens:     * Verplichte velden

      *


      * Verplichte velden

       *       Contactgegevens:
       * Verplichte velden

       Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

       Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).