Raad van Oudsten

Raad van Oudsten

Nieuwe vraag of bespreekpunt voor de raad?

Mocht u een nieuwe vraag of bespreekpunt hebben voor een oudste en/of de raad, klik dan hier om contact op te nemen met de secretaris.

de Raad Mondeling spreken?

Als u eens over iets van gedachten zou willen wisselen met de Raad en dat liever mondeling doet, dan kunt u dat hier aangeven bij de bestuurlijk secretaris, Johan Tensen, e: johan.tensen​@vbg-emmeloord.nl

Wij plannen dit graag met u in!

Karin & Bert Boer,
voorgangersechtpaar

Onder de raad van oudsten vallen zowel de bestuurlijke, als herderlijke leden als de mensen met staffuncties.

Voorganger: Bert Boer

Organigram Oudsten & taakgroepleiders

De actuele lijst van oudsten en andere taakgroepleiders, kunt u vinden onder de knop ‘Voor leden’ en dan bij ‘Downloads’ op ons organigram, indien u bent ingelogd op deze website.

  *  Contactgegevens:  * Verplichte velden

   *   Contactgegevens:   * Verplichte velden

    *    Contactgegevens:    * Verplichte velden

     *     Contactgegevens:     * Verplichte velden

      *


      * Verplichte velden

       *       Contactgegevens:
       * Verplichte velden

       Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

       Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).