Jeugdwerk

Jeugdwerk

Het jeugdwerk is ingedeeld in meerdere leeftijdscategorieën. Bezoek de pagina’s van Soulspark 12+, SoulFlame 14+, SoulFire 16+, Forever Young 18+, Alpha Youth en SoulsUnited activiteiten voor uitgebreide informatie.

Bijbelklassen

NIEUW: Bijbelklassen voor de jeugd Naast de Soulavonden gaan we vanaf september 2024 beginnen met Bijbelklassen voor de jeugd vanaf circa 12 tot 17 jaar. Een Bijbelklas is… • Elke 2 weken op maandag en dinsdag van 18.45 – 19.45 uur• Voor onderbouw (12+) en bovenbouw (15+)• Gedurende 5 jaar les over de belangrijkste thema’s van de Bijbel• Naast theorie, een interactieve presentatie met praktische toepassing• De plek waar jongeren bijbelvragen kunnen stellen• Niet verplicht maar ook niet vrijblijvend. Meer…

  *  Contactgegevens:  * Verplichte velden

   *   Contactgegevens:   * Verplichte velden

    *    Contactgegevens:    * Verplichte velden

     *     Contactgegevens:     * Verplichte velden

      *


      * Verplichte velden

       *       Contactgegevens:
       * Verplichte velden

       Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

       Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).