Voorstellen kinderen

Voorstellen kinderen

Beste ouder(s),

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie kind!

Als gemeente vinden wij het waardevol om hoogtepunten in het leven met elkaar te delen.

Zo is er de mogelijkheid om jullie kind(eren) ‘voor te stellen’ aan God en aan de gemeente, waarbij er een zegen wordt gevraagd voor het leven van jullie kind(eren) en voor jullie als ouders. Dit is mogelijk, ongeacht of je nog maar pas of al langer in de gemeente komt, en of je lid bent of niet.

Als jullie dit willen kan je dit kenbaar maken door het aanmeldformulier in te vullen. Ook als je je kind(eren) niet wilt voorstellen, vragen wij je, omwille van de persoonsadministratie, het formulier in te vullen.

Gods zegen, hartelijke groet,

De raad van oudsten

Eerstvolgende data of in overleg met de secretaris.


Het onderstaande formulier wordt naar de secretaris gestuurd.
  *
  Voorstellen aan de gemeente? *
  Voorstellen aan de gemeente?
  Voorstellen aan de gemeente?
  Voorstellen aan de gemeente?


  * Verplichte velden

   *   Contactgegevens:   * Verplichte velden

    *    Contactgegevens:    * Verplichte velden

     *     Contactgegevens:     * Verplichte velden

      *      Contactgegevens:      * Verplichte velden

       *


       * Verplichte velden

        *        Contactgegevens:
        * Verplichte velden

        Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

        Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).