Preken door Bert Boer

Preken door Bert Boer

Bert Boer – Cultuur clash

Bert Boer preekt over het thema “Cultuur clash” in de reeks over Daniël deel 1 n.a.v. Daniël 1. De koning beval dat er jongemannen uit het koninklijk geslacht en uit de edelen moesten komen, zonder enig gebrek, knap van uiterlijk, bedreven in alle wijsheid, ervaren in wetenschap, helder van verstand en die in staat waren dienst te doen in het paleis van de koning en dat men hen moest onderwijzen in de geschriften en de taal van de Chaldeeën.Daniël nam…

Bert Boer – Kijk eens wat ik kan!

Bert Boer preekt op eerste Pinsterdag over het thema “Kijk eens wat ik kan”, n.a.v. Korinthe 12:1-14 De Geest van Christus maakt woning in iedere gelovige, als je Jezus kent als je Redder en Verlosser

Bert Boer – Het familie diner

Bert Boer preekt over het thema “Het familie diner”, in de reeks over het leven van Jozef deel 13 n.a.v. Genesis 43:24-34. Jozef heeft ook zijn broer Benjamin laten ophalen. De broers buigen zich voor Jozef.

  *

  Contactgegevens:  *Verplichte velden

   *

   Contactgegevens:   *Verplichte velden

    *

    Contactgegevens:    *Verplichte velden

     *

     Contactgegevens:     *Verplichte velden

      *
      *Verplichte velden

       *

       Contactgegevens:
       *Verplichte velden

       Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

       Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).