SoulSpark (12 en 13 jaar)

SoulSpark (12 en 13 jaar)

Ben jij 12 of 13 en zit je op de middelbare school?

Dan is dit wat voor jou!

Eén keer in de twee weken op vrijdagavond, organiseren we een te gekke jeugdavond.
Tijdens deze ontspannen maar ook leerzame, creatieve en buitengewoon gezellige avonden kan je waardevolle vriendschappen opbouwen.
Ben je benieuwd naar zo’n fantastische avond? Of wil jij meer weten over onze HEER? Kom dan gezellig langs, je bent van harte welkom! Ook samen met je vrienden!

Hoe ziet een avond eruit?

Vanaf 19:30u staat de deur van het Jeugdhonk voor je open. Kom lekker vroeg, zodat je extra lang samen met je vrienden kan:

 • Darten
 • Tafelvoetballen
 • Tafeltennissen
 • Spelletjes kan doen
 • Muziek maken
 • Of gewoon even lekker kletsen onder het genot van wat lekkere snacks en drinken.

We beginnen elke avond met een aantal mededelingen en starten met gebed en een tekst uit de Bijbel, die past bij het thema.

Wij als leiding proberen elke SoulSparkavond iets nieuws en origineels te organiseren. Door verschillende activiteiten, grappige spellen en serieuze gesprekken, willen we jou kennis laten maken met de Here Jezus en met elkaar. Zo proberen we iedereen een plek te geven om zich thuis te voelen. We hebben hierbij de hulp van jullie als tieners hard nodig!

Hoe laat? Vanaf 19:45u ben je welkom. Om 21:30u is de avond weer afgelopen.
Inloop vanaf 19:30u.
Check hier de agenda voor de eerstvolgende avond.
Waar? Jeugdhonk in de Fontein
Contact?
Emailsoulspark@vbg-emmeloord.nl

Tot snel op vrijdagavond bij SoulSpark!

  *  Contactgegevens:  * Verplichte velden

   *   Contactgegevens:   * Verplichte velden

    *    Contactgegevens:    * Verplichte velden

     *     Contactgegevens:     * Verplichte velden

      *


      * Verplichte velden

       *       Contactgegevens:
       * Verplichte velden

       Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

       Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).