Diensten

Diensten

Geef je op!

U kunt het volgende opgeven:

  • Locatie
  • Leeftijden
  • Crèche

Het is van belang dat u dit zorgvuldig invult, wij hebben dit nodig om de juiste hoeveelheid mensen te regelen.

Let op

De kinderdienst vindt alleen plaats in de Wilgenlaan.

Denk ook aan anderen, zoals het nu lijkt hebben we per zondag plaats voor 250 personen. Normaal gesproken zitten we met 600 personen in “de Fontein”. Geef anderen dus ook de ruimte.
Heeft u vragen of kunt u helaas niet naar de dienst komen terwijl u wel tickets heeft besteld? Mail dan naar: samen@vbg-emmeloord.nl

Muziekteam (header)

Muziekteams

Begin hier voor meer informatie over de muziek teams…

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).

Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

*

Contactgegevens:
*Verplichte velden

*
*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden