Huisbezoekteam

Huisbezoekteam

Het doel van het bezoekteam is het leggen en onderhouden van goede contacten met andere gemeenteleden en vaste gasten tot welzijn en opbouw van de gemeente.

Het samenwerken om een zorgzame gemeente te zijn en het signaleren van vragen, zorgen, moeilijkheden en problemen.

We bezoeken mensen die langdurig ziek zijn en/of door bepaalde redenen niet meer de diensten kunnen bezoeken, mensen die extra bemoediging nodig hebben door bepaalde situaties, kraambezoeken, nieuwe leden, verjaardagen, jubilea enz.

Het bezoekteam is er naast de huiskringen, om extra ondersteuning en aandacht te geven. Dus niet ter vervanging van.

Voorzitter: Tonja Jansen
Secretaresse: Nynke Meijer

  *  Contactgegevens:  * Verplichte velden

   *   Contactgegevens:   * Verplichte velden

    *    Contactgegevens:    * Verplichte velden

     *     Contactgegevens:     * Verplichte velden

      *


      * Verplichte velden

       *       Contactgegevens:
       * Verplichte velden

       Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

       Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).