SoulFire (16 en 17 jaar)

SoulFire (16 en 17 jaar)

SoulFire 16+

SoulFire is de derde jeugdgroep van ‘de Fontein’. De leeftijdsgroep is 16 en 17 jaar.

Op de avonden willen we samen praten over de kleine en grotere vragen in het leven, aan de hand van de Bijbel. Er zijn genoeg mooie onderwerpen die we deze avonden behandelen waar we in een actieve vorm met de grote groep door middel van spel of in kleine groepjes doorpraten.

Tevens nodigen we weleens een gastspreker uit, die iets deelt over zijn of haar leven met God. We zetten ons in, met een team jeugdleiders vol passie voor Jezus en een hart voor de jeugd. Buiten al dat serieuze om is er natuurlijk ook tijd om te chillen en te genieten van wat lekkers.

We hopen dat je Jezus (beter) mag leren kennen op de SoulFire avonden door samen als groep te verdiepen in de Bijbel en te mogen luisteren naar elkaars ervaringen. We willen je laten zien hoeveel Jezus voor jou over heeft en hoe hij jou wil helpen op ieder moment in jouw leven.

Tot gauw?

Wanneer? Zondagavond
Hoe laat? 20:00 tot 22:00 uur
Inloop vanaf 19:30 uur
Waar? Jeugdruimte van de kerk (Heelal)
Contact?
Mail: soulfire@vbg-emmeloord.nl

Check de agenda voor de eerstvolgende avond!

  *  Contactgegevens:  * Verplichte velden

   *   Contactgegevens:   * Verplichte velden

    *    Contactgegevens:    * Verplichte velden

     *     Contactgegevens:     * Verplichte velden

      *


      * Verplichte velden

       *       Contactgegevens:
       * Verplichte velden

       Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

       Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).