Log in

Log in

Let op!
Om hack-pogingen te voorkomen zit er een zware beveiliging op deze login:

1. Een captcha (controle met afbeeldingen). Als u deze niet ziet, dient u de cookie instellingen van uw browser te controleren. Als u cookies geblokkeerd heeft, ziet u ook de controle afbeelding niet.

2. Indien u binnen één minuut meer dan 3x achter elkaar een verkeerde login gebruikt, wordt u tijdelijk geblokkeerd op de site.

Mocht er iets mis lijkt te gaan waarvan u vermoed dat dit incorrect is, dan kunt u altijd contact opnemen met de beheerder van de site.

  *  Contactgegevens:  * Verplichte velden

   *   Contactgegevens:   * Verplichte velden

    *    Contactgegevens:    * Verplichte velden

     *     Contactgegevens:     * Verplichte velden

      *


      * Verplichte velden

       *       Contactgegevens:
       * Verplichte velden

       Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

       Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).