Aanmeldingsformulier Crèche

Aanmeldingsformulier Crèche

Vul de gegevens zo compleet mogelijk in en druk op verzenden om het formulier te versturen.

  Gegevens kind  *

  Gegevens ouders

  *

  Contactgegevens


  Heeft u er bezwaar tegen als er evt. foto's van uw (pleeg)kind op de website van de gemeente of in de ruimte van de crèche worden geplaatst? *


  * Verplichte velden

  De gegevens die u invult in het formulier worden vertrouwelijk behandeld. De informatie wordt gestuurd naar de taakgroepleider van de crèche. U kunt desgewenst daarnaast ook contact opnemen met de coördinator van de crèchegroepen, Anja van Mastrigt: creche@vbg-emmeloord.nl.

   *   Contactgegevens:   * Verplichte velden

    *    Contactgegevens:    * Verplichte velden

     *     Contactgegevens:     * Verplichte velden

      *      Contactgegevens:      * Verplichte velden

       *


       * Verplichte velden

        *        Contactgegevens:
        * Verplichte velden

        Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

        Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).