Gratis Wi-Fi

Gratis Wi-Fi

Welkom!

Bij het gebouw van de Vrije Baptistengemeente de Fontein bieden wij gratis internet aan.

Contact

We zouden het enorm waarderen als u uw Wi-Fi ervaringen deelt in het informatieveld hieronder (geef dan uw emailadres en naam ook op ter referentie). Uw ideeën of opmerkingen dragen bij aan een betere dienstverlening.


  * Verplicht veld

  Uw bericht wordt naar de websitebeheerder gestuurd.

  Voorwaarden internet gebruik

  Om het netwerk niet te overbelasten is de snelheid beperkt.
  Voldoende om o.a. te whatsappen, emailen, uw online bijbel te raadplegen of gebruik te maken van GIVT voor de collecte.

  Door toegang te krijgen tot het draadloze netwerk van VBG de Fontein, erkent u dat u de wettelijke leeftijd hebt bereikt, dat u deze overeenkomst hebt gelezen en begrepen en ermee akkoord gaat hieraan verbonden te zijn.
  De draadloze netwerkdienst wordt geleverd door de eigenaren en is geheel naar eigen goeddunken. Uw toegang tot het netwerk kan op elk gewenst moment om welke reden dan ook worden geblokkeerd, opgeschort of beëindigd.
  U stemt ermee in om het draadloze netwerk niet te gebruiken voor enig onwettig doel en volledige verantwoordelijkheid te nemen voor uw daden. Tevens staat u de eigenaren toe om het gebruik en de frequentie van het gebruik van verbonden apparatuur te monitoren ter bevordering van de gratis dienstverlening op dit netwerk.
  Het draadloze netwerk wordt geleverd “zoals het is” zonder enige vorm van garantie, expliciet of impliciet.

   *   Contactgegevens:   * Verplichte velden

    *    Contactgegevens:    * Verplichte velden

     *     Contactgegevens:     * Verplichte velden

      *      Contactgegevens:      * Verplichte velden

       *


       * Verplichte velden

        *        Contactgegevens:
        * Verplichte velden

        Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

        Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).