Contact

Contact

Er zijn een veeltal aan redenen èn mogelijkheden om contact met ons op te nemen. Maak hieronder uw keus voor de voor u meest passende reden.
Snel contact? Vul dan dit formulier in voor de secretaris.

Corona crisis

I.v.m. de huidige situatie rondom het corona virus, is er een team opgericht die u per email kunt bereiken: coronacrisisteam@vbg-emmeloord.nl

Telefoonnummers

Algemeen/Centraal nummer gebouw ‘de Fontein’: 06-1016 0065
Secretaris: 0527-274 203 (Ans Faber-van der Leest)

Adres

Vrije Baptistengemeente ‘de Fontein’
Wilgenlaan 4
8302 AM Emmeloord
Kijk hier voor meer informatie over de locatie

Klik op deze knop voor specifieke formulieren zoals aan/afmeldingen mededelingenblad, lidmaatschap, het voorstellen van kinderen, aanmelding crèche of kinderdienst.

Secretaris - contact

Secretaris

Informatie over de secretaris en contact opnemen.

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).

Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

*

Contactgegevens:
*Verplichte velden

*
*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:
*Verplichte velden