Zuid Zoekt

Zuid Zoekt

… is een vrij nieuw initiatief in de Zuidert.

Ze wil er, vanuit een christelijke basis, zijn tot opbloei van de wijk en haar bewoners.

Samen

Klussen bij de mensen in de wijk die extra steun kunnen gebruiken (via st. Present en Buurtwerk)

Coffee & Kids

Een veilige plek waar moeders samenkomen om vragen over opvoeding te bespreken.

Buurthuis

Elke maand zijn we te vinden in buurthuis ‘De Brulboei’ om elkaar te ontmoeten met een bakje koffie, te praten over het leven en God èn samen te eten. Ook leuk voor de kinderen! Vanaf 10:30 uur is er koffie.

Check voor activiteiten ook onze Facebook groep Zuid Zoekt
of kijk in de agenda van het buurthuis.

Alpha-cursus

Voor degene die vragen heeft over God, geloven, de zin van het leven en voor degene die gewoon meer wil weten over wat het christelijk geloof inhoud, bieden we de Alpha-cursus. Nieuwe dingen leren, anderen ontmoeten en gezellig samen eten. (start in Januari 2019)

Contact

Emiel & Tirsa Bolks

Wil je meer weten over de achtergrond van Zuid Zoekt of heb je zelf (of als kring) interesse om vanuit discipelschap goed nieuws te zijn in jouw omgeving of voor een bepaalde doelgroep? Neem gerust met ons contact op of kijk op de sites: www.3dtraject.nl en www.nederlandzoekt.nl

Emiel & Tirsa Bolks
Pampuspad 10, Emmeloord
Tel. 06-53733358
Email: zuidzoekt@vbg-emmeloord.nl

  *  Contactgegevens:  * Verplichte velden

   *   Contactgegevens:   * Verplichte velden

    *    Contactgegevens:    * Verplichte velden

     *     Contactgegevens:     * Verplichte velden

      *


      * Verplichte velden

       *       Contactgegevens:
       * Verplichte velden

       Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

       Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).