Luisterend oor

Luisterend oor

Als nazorgteam willen wij een luisterend oor zijn voor mensen die in de dienst zijn aangesproken door de preek, liederen of een getuigenis en daarover willen doorpraten en/of bidden.

Ook zij die iets willen delen over hun persoonlijke situatie en/of geloofsvragen zijn welkom.

Na de dienst staan wij rechts van het podium en zijn herkenbaar aan een badge waar onze naam en een ‘luisterend oor’ op staat.

Wij zijn geen onderdeel van het pastorale team, maar indien nodig en gewenst kunnen wij u met hen in contact brengen.

©Fotomarie

  *  Contactgegevens:  * Verplichte velden

   *   Contactgegevens:   * Verplichte velden

    *    Contactgegevens:    * Verplichte velden

     *     Contactgegevens:     * Verplichte velden

      *


      * Verplichte velden

       *       Contactgegevens:
       * Verplichte velden

       Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

       Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).