Preken over Handelingen

Preken over Handelingen

Een nieuw begin

Bert Boer spreekt tijdens deze openluchtdienst over het onderwerp “Een Nieuw Begin” n.a.v. Handelingen 2

Hef je hoofd omhoog!

Tijdens deze online dienst spreekt Bert Boer over het onderwerp “Hef je hoofd omhoog!” n.a.v. Handelingen 7:51-60

Tijd om te oogsten

Bert Boer spreekt in deze dagen van Pinksteren over het onderwerp “Tijd om te oogsten” n.a.v. Deuteronomium 16:1-4; Leviticus 23:9-11,15-17,21,22 en Handelingen 2:1-4

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).

Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

*

Contactgegevens:
*Verplichte velden

*
*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden