Preken over Brieven van Apostelen

Preken over Brieven van Apostelen

Het komt erop aan

Bijbelgedeelte George van der Hoff spreekt over het bijbelgedeelte Galaten 6:11-18 Onze Excuses voor de stotterde beelden in het begin, dit kwam door een storing in de livestream pc, de beelden worden beter na 5 minuten Wie ben je en waar roem je in: dit was de titel van een preek. We mogen ons afvragen wat onze status in dit leven is. We kunnen een mooi huis hebben een mooie auto. We kunnen rijk zijn en welvarend. Maar van Wie…

Koninkrijk en doop

Uw koninkrijk kome (5) – Schriftgedeelte Tijdens deze dienst sprak Bert Boer over het onderwerp “Koninkrijk en doop”, de 5e preek over het thema “Uw koninkrijk kome”. Hij las o.a. uit Mattheüs 28:16-20 & 1 Petrus 3:13-22.

God heeft een plan met je leven

Terugblik Bert geeft een terugblik en extra toelichting op een aantal vragen die gesteld zijn n.a.v. de preek van 3 Maart 2019. Schriftgedeelte Mattheüs 26:1-16 en 1 Korinthe 11:20-30

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*
*Verplichte velden

*

Contactgegevens:
*Verplichte velden

Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden