Preken over Doel van de schepping

Preken over Doel van de schepping

Het draaiboek van Gods heilsplan

Matteüs 26:1-5 (NBV)Wie heeft de regie in je leven. Er gebeurt niets in jouw leven dat buiten het draaiboek van Gods heilsplan valt. Hij is de regisseur van deze aarde.

Door lijden heen

Romeinen 8: 15-30 U hebt de Geest niet ontvangen om opnieuw als slaven in angst te leven

Bidden en vasten

Jesaja 58 NBV Waarom zijn we hier, wat is het doel van ons leven: ‘U roept mij in uw liefde om heel dicht bij u te zijn vol aanbidding, want u schiep de mens tot uw eer en uw heerlijkheid’

  *  Contactgegevens:  * Verplichte velden

   *   Contactgegevens:   * Verplichte velden

    *    Contactgegevens:    * Verplichte velden

     *     Contactgegevens:     * Verplichte velden

      *


      * Verplichte velden

       *       Contactgegevens:
       * Verplichte velden

       Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

       Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).