55+

55+

17 nov 2021
Hand geven - elke leeftijd

55+ Middag

55+ middag Ben je 55 jaar of ouder, dan ben je hartelijk welkom op iedere derde woensdagmiddag van de maand in ‘de Fontein’. Er is er ruimte om elkaar te ontmoeten en we lezen uit de Bijbel, ter bemoediging. Speciale activiteiten worden er op dit moment nog niet georganiseerd. Gewoon elkaar ontmoeten en wij lezen uit de Bijbel, ter bemoediging… Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin Boer, e.: 55plusgroep@vbg-emmeloord.nl. Aanvang: 14:00 – 16:00 uur.Inloop al vanaf 13:45…

  *

  Contactgegevens:  *Verplichte velden

   *

   Contactgegevens:   *Verplichte velden

    *

    Contactgegevens:    *Verplichte velden

     *

     Contactgegevens:     *Verplichte velden

      *
      *Verplichte velden

       *

       Contactgegevens:
       *Verplichte velden

       Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

       Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).