55+

55+

15 feb 2023
Hand geven - elke leeftijd

55+ Middag

18 januari Op 18 januari komt zanggroep “Stil” uit Vollenhove bij ons. Het thema zal zijn: ‘Hij maakt alles nieuw’  Het programma zal zijn een combinatie van samenzang, bijbelteksten, zang van Stil… en overdenkingen. Op deze site kunt u alvast iets over hen lezen: https://stil3.nl/ Wij zien ernaar uit. Hartelijk welkom iedereen; vanaf 13:45 uur staat de koffie/thee klaar. We beginnen om 14:00 uur. Neem ook anderen mee… Over de 55+ groep Dit seizoen doen we de 55+ groep samen…

  *  Contactgegevens:  * Verplichte velden

   *   Contactgegevens:   * Verplichte velden

    *    Contactgegevens:    * Verplichte velden

     *     Contactgegevens:     * Verplichte velden

      *


      * Verplichte velden

       *       Contactgegevens:
       * Verplichte velden

       Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

       Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).