Zondag

Zondag

Hieronder treft u de eerstvolgende gemeenschappelijke dienst aan. Meer informatie over de diensten vindt u op deze pagina.

31 okt 2021

Zondagse diensten

Zondag 31 oktober Spreker: Jaap Ketelaar … Bijbelgedeelte: … Elke zondag In de ochtenddiensten – om 09:30 uur – wordt tijd genomen voor mededelingen, gebed, muziek en prediking. De dienst bijwonen U kunt de dienst weer normaal bijwonen en u hoeft zich hier niet meer voor op te geven. We creëren nog een plek waar mensen, die dat prettig vinden, op 1,5 meter van elkaar kunnen zitten. Als u dat op prijs stelt kunt u dat doorgeven aan de koster…

  *

  Contactgegevens:  *Verplichte velden

   *

   Contactgegevens:   *Verplichte velden

    *

    Contactgegevens:    *Verplichte velden

     *

     Contactgegevens:     *Verplichte velden

      *
      *Verplichte velden

       *

       Contactgegevens:
       *Verplichte velden

       Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

       Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).