Afgelopen

Afgelopen

14 jul 2019

ZuidZoekt in de Brulboei

Elke maand zijn we te vinden in buurthuis ‘De Brulboei’ om elkaar te ontmoeten met een bakje koffie, te praten over het leven en God èn samen te eten. Ook leuk voor de kinderen Vanaf 10:30 uur is er koffie. Om 11:00 begint het programma Om 12:00 uur lunch Deze data zijn onder voorbehoud.Volg voor de definitieve data onze Facebook groep Zuid Zoektof kijk in de agenda van het buurthuis.
14 jul 2019

Vandaag een doopdienst!

Vanmorgen worden er 14 mensen gedoopt. Br. Bert Boer houdt een korte inleiding over de doop. Er is crèche, maar geen kinderdienst, i.v.m. de grote vakantie
7 jul 2019
Avondmaal kan en bekers

Over deze dienst..

Spreker: Bert Boer We vieren vanmorgen het Heilig Avondmaal Uw Koninkrijk kome (6) – ‘Het lichaam als voorbode van het koninkrijk’ Schriftlezing: Romeinen 12:1-12 Slotzondag kinderwerk Er is vanmorgen crèche en de slotzondag van het kinderwerk. Alle groepen hebben dan een gezellige afsluiting van het seizoen. Groep 8 mag eerst naar de dienst, daar zullen zij afscheid nemen op het podium. Daarna gaan ze naar hun eigen lokaal.
30 jun 2019

Over deze dienst…

Spreker: ds. Oscar Lohuis Thema nog niet bekend Er is crèche en kinderdienst voor de groepen 1 t/m 8 Website ds. Oscar Lohuis www.goednieuwsbediening.nl/
23 jun 2019

Forever Young (16+ en 18+)

Hellow 16 & 18+ers, Forever Young people, wees vanavond van harte welkom op de jeugdavond! Inloop vanaf 19.30u. Start 19.45u. tot 21.30u.en daarna relaxen in het Heelal. Stuur je tel.nr. door naar Marieke Esveld en kom in de Forever Young groepsapp; dan hoor je alle leuke uitjes en wijzigingen. Kijk op de pagina van Forever Young voor meer informatie over wat de avond inhoudt.
23 jun 2019

Over deze Doopdienst…

Doopdienst Vanmorgen zijn er 4 dopelingen. Spreker: Bert Boer Thema: Uw Koninkrijk komt (5) – Koninkrijk en doopSchriftlezingen: Matt. 28:16-20 &. 1 Petrus 3:13-22 Er is crèche, maar vandaag is er geen kinderdienst voor groep 6, 7 en 8, i.v.m. de doopdienst. De kinderen van groep 3, 4 en 5 komen voor de getuigenissen weer in de dienst. Groep 1 en 2 hebben wel kinderdienst.
22 jun 2019

Esperanza ontbijt

Op zaterdag 22 juni as. is er weer een gezellig ontbijt bij de internationale vrouwengroep Esperanza. Het thema is ‘hoop’ Je bent van harte welkom. En het is ook een leuke gelegenheid om iemand mee naar toe te nemen. Plaats: het Heelal Tijd: 9 tot 12 uur. Informatie of aanmelden kan via esperanza@vbg-emmeloord.nl Meer over Esperanza
21 jun 2019
Soulspark Header

Soulspark

Check de pagina van SoulSpark voor meer informatie over wat Soulspark inhoudt!
16 jun 2019

ZuidZoekt in de brulboei

Elke maand zijn we te vinden in buurthuis ‘De Brulboei’ om elkaar te ontmoeten met een bakje koffie, te praten over het leven en God èn samen te eten. Ook leuk voor de kinderen! Vanaf 10:30 uur is er koffie. Om 11:00 begint het programma Om 12:00 uur lunch Deze data zijn onder voorbehoud.Volg voor de definitieve data onze Facebook groep Zuid Zoektof kijk in de agenda van het buurthuis.
16 jun 2019

Over deze dienst…

Spreker: br. Joop Strietman Thema: ‘Mijn leven in Gods handen’
14 jun 2019

Afsluiting seizoen SoulFlame

Afsluiting seizoen SoulFlame Lieve 14+ers! Vandaag zijn jullie allen van harte welkom op de afsluiting van een GE-WEL-DIG SoulFlame seizoen. We blikken terug, kijken fruit, doen actief, gaan barby knoeien en gezellig chillen (heeft iemand een gitaar? Ukulele en viool zijn trouwens ook welkom)…  Ken allemaal. Let op: start en welkom om 18.00 uur. Einde om 21.30 uur. Neem gerust een vriend of vriendin mee. We zien jullie graag!

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*
*Verplichte velden

*

Contactgegevens:
*Verplichte velden

Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden