Staf

Staf

Deze mensen vallen onder, of vormen deel van het bestuur.

Staf
Emiel & Tirsa Bolks - Eigen foto

Emiel & Tirsa Bolks

Gemeentestichting, aanspreekpunt Zuid Zoekt Wil je meer weten over de achtergrond van Zuid Zoekt of heb je zelf (of als kring) interesse om vanuit discipelschap goed nieuws te zijn in jouw omgeving of voor een bepaalde doelgroep? Neem gerust met ons contact op of kijk op de sites: www.3dtraject.nl en www.nederlandzoekt.nl
Fotograaf

Annemarie Beekhuizen

Fotograaf Wilt u specifieke foto’s laten maken voor websites of andere doeleinden? Neem dan contact met mij op. De visuele impressie van de website geeft u alvast een beeld van de stijl van fotograferen. Op haar website kunt u meer informatie vinden.

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*
*Verplichte velden

*

Contactgegevens:
*Verplichte velden

Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden