Staf

Staf

Deze mensen vallen onder, of vormen deel van het bestuur.

Voorganger / herderlijke zorg / introductiekring / 55+ groep

Bert Boer

Voorganger, herderlijke zorg, onderwijzer, 55+ groep, introductiekring, jeugdleider 18+ Forever Young, pastoraal team
Staf / ZuidZoekt
Emiel & Tirsa Bolks - Eigen foto

Emiel & Tirsa Bolks

Gemeentestichting, aanspreekpunt Zuid Zoekt Wil je meer weten over de achtergrond van Zuid Zoekt of heb je zelf (of als kring) interesse om vanuit discipelschap goed nieuws te zijn in jouw omgeving of voor een bepaalde doelgroep? Neem gerust met ons contact op of kijk op de sites: www.3dtraject.nl en www.nederlandzoekt.nl

  *  Contactgegevens:  * Verplichte velden

   *   Contactgegevens:   * Verplichte velden

    *    Contactgegevens:    * Verplichte velden

     *     Contactgegevens:     * Verplichte velden

      *


      * Verplichte velden

       *       Contactgegevens:
       * Verplichte velden

       Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

       Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).