Secretariaat

Secretariaat

Hieronder treft u (een selectie van ) de mensen die vallen onder het secretariaat.

Sprekers / Introductie / Gesprekscoordinatie / 55+ / Pastoraal

Karin Boer

Contactpersoon voor de: Sprekers (sprekers@vbg-emmeloord.nl)Introductiekring (introductiekring@vbg-emmeloord.nl) Gesprekscoördinatie (gesprekcoordinatie@vbg-emmeloord)55+ groep (55plusgroep@vbg-emmeloord.nl) en Karin maakt deel uit van het Pastoraal team
Fotograaf

Annemarie Beekhuizen

Fotograaf Wilt u specifieke foto’s laten maken voor websites of andere doeleinden? Neem dan contact met mij op. De visuele impressie van de website geeft u alvast een beeld van de stijl van fotograferen. Op haar website kunt u meer informatie vinden.

  *  Contactgegevens:  * Verplichte velden

   *   Contactgegevens:   * Verplichte velden

    *    Contactgegevens:    * Verplichte velden

     *     Contactgegevens:     * Verplichte velden

      *


      * Verplichte velden

       *       Contactgegevens:
       * Verplichte velden

       Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

       Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).