SoulFire (16 en 17 jaar)

SoulFire (16 en 17 jaar)

SoulFire 16+

SoulFire is de derde jeugdgroep van ‘de Fontein’. De leeftijdsgroep is 16 en 17 jaar.

Elke 14 dagen komen we op de zondagavond van 19:30 tot 21:30 bij elkaar als SoulFire.

Op deze avonden gaan we samen praten over de grotere vragen in het leven aan de hand van de Bijbel. Naast de Bijbel gaan we ook gebruik maken van de “Reflect” boeken uitgebracht door Mark Stoorvogel.
Hierin staan hele mooie onderwerpen die we elke avond gaan behandelen. Buiten al dat serieuze om is er natuurlijk ook tijd om te chillen en te genieten van wat lekkers.

We hopen dat je Jezus beter mag leren kennen op de SoulFire avonden door samen als groep te verdiepen in de Bijbel en te mogen luisteren naar elkaars ervaringen. We willen je laten zien hoeveel Jezus voor jou over heeft en hoe hij jou wil helpen op ieder moment in jouw leven.

Tot gauw?

Wanneer? Zondagavond
Hoe laat? 19:30 tot 21:30 uur.
Waar? Jeugdruimte van de kerk (Heelal)
Contact? Coördinator Douwe Pausma
Mail: soulfire@vbg-emmeloord.nl
Tel.: 06 – 249 14 997

Check de agenda voor de eerstvolgende avond!

Vacatures

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).

Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

*

Contactgegevens:
*Verplichte velden

*
*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden