Alpha Youth

Alpha Youth

Wat is Alpha Youth?

Elk jaar organiseert Jelle Stevens een Alpha-Youth.
Alpha-Youth bestaat uit 12 avonden inclusief een tof weekend waarin je open kunt praten over de basis van het christelijke geloof. Elke avond beginnen we met een warme maaltijd. Daarna kijken we met z’n allen een aflevering van onze reisleiders om hier vervolgens over door te praten in je eigen kleine groep.
Je ontmoet leuke, nieuwe vrienden en je denkt samen na over 10 inspirerende topics. Alle tieners en jongvolwassenen zijn welkom en het is helemaal gratis!

Ook zijn we elk jaar op zoek naar mensen die een steentje zouden willen bijdragen aan de Alpha. Dit kan door middel van gespreksleider zijn, maar we hebben bijvoorbeeld ook een coördinator nodig voor het eten en drinken, afwassers en enthousiastelingen voor de worshipband in het weekend.

Contact

Wil jij meedoen met de volgende Alpha-Youth of wil je dienstbaar zijn binnen de Alpha?
Neem dan contact op met Jelle Stevens of stuur vrijblijvend een mailtje.

Je kunt ons ook volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste activiteiten.

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*
*Verplichte velden

*

Contactgegevens:
*Verplichte velden

Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden