Zuid Zoekt nieuws

Zuid Zoekt nieuws

Verbinding met andere teams in Nederland

Als Zuid Zoekt zijn we verbonden met 25 andere teams in Nederland, die elk op hun beurt zoeken naar wat God aan het doen is in hun stad, wijk, of die een speciale bediening hebben.

Samen vormen we een netwerk dat het 3Dnetwerk heet, en komen we onder andere twee keer per jaar samen, om te leren van elkaar, en om onszelf persoonlijk en als team te ontwikkelen.
Daarnaast zijn Emiel en Tirsa betrokken bij de start van 16 nieuwe teams in Noord-Nederland, via het 3Dtraject van Nederland Zoekt.

Bemoedigend om te zien hoe God aan het werk is binnen al deze teams, in hun eigen omgeving. Het is goed om te benoemen dat we binnen zo’n traject niet op zoek zijn naar “kopietjes” van Zuid Zoekt, want God werkt binnen elke plaats en elk team weer anders.
Ook goed om te benoemen dat zo’n 3Dtraject open staat voor vriendengroepen, kringen, gebedsgroepen, gezinnen etc.
Een aantal teams willen wijkgericht aanwezig zijn of hebben juist een speciale doelgroep op het oog (bijv. sportbediening, muziek, etc.).

Wat een 3Dtraject bijzonder maakt, is dat we vanuit discipelschap met elkaar willen optrekken. Dat maakt het ook uitermate passend voor nieuwe teams die vanuit verbondenheid met de Fontein aan de slag zijn of willen.

Emiel & Tirsa Bolks

Heb je interesse? Kijk op de vernieuwde sites van Nederland Zoekt en het 3Dtraject of neem vrijblijvend contact op met Emiel & Tirsa Bolks, tel.: 06-5373 3358 of mail naar: zuidzoekt@vbg-emmeloord.nl

Algemene informatie over Zuid Zoekt vindt u op deze pagina.

  *

  Contactgegevens:  *Verplichte velden

   *

   Contactgegevens:   *Verplichte velden

    *

    Contactgegevens:    *Verplichte velden

     *

     Contactgegevens:     *Verplichte velden

      *
      *Verplichte velden

       *

       Contactgegevens:
       *Verplichte velden

       Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

       Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).