Zoeklicht on tour in Flevoland – 20 februari

Zoeklicht on tour in Flevoland – 20 februari

Zoeklicht on tour – Flevoland


Het Zoeklicht bestaat 100 jaar! Om met zoveel mogelijk mensen dit jubileumfeest te vieren, maken wij een tour door alle provincies van Nederland.

Vanaf oktober startte de tour en zullen er mooie avonden gehouden worden met woord en zang.

Theo Niemeijer zal spreken over het thema ‘Hem blijven verwachten’ en Joke Buis verleent haar muzikale medewerking.

Donderdag 20 februari in Emmeloord

Op 20 februari komen wij in Emmeloord (De Fontein, Wilgenlaan 4).
Het feestelijke programma begint om 20.00 uur, met voorafgaand inloop vanaf 19.15 uur. Er is gelegenheid elkaar te ontmoeten met een kopje koffie/thee en u kunt dan ook de boeken- en infokraam van Het Zoeklicht bezoeken. De toegang is gratis en de medewerkers van Het Zoeklicht zien ernaar uit u deze avond te ontmoeten.

Naast het mede oprichten van de NCRV, het samenstellen van de zangbundel en het organiseren van talloze evangelisatiebijeenkomsten, begon Johannes de Heer op 1 juli 1919 met het tijdschrift Het Zoeklicht. Zijn doel was de Bijbel te onderzoeken en te letten op de tekenen van de tijd. Johannes de Heer was daarmee één van de weinigen die in het herstel van Israël de vervulling van Bijbelse profetieën zag.
Nu, na honderd jaar, is Het Zoeklicht nog steeds actueel en springlevend. Het blad is in de loop der jaren naar onze tijd aangepast en ziet er modern en eigentijds uit. De inhoud is echter gelijk gebleven. Het gaat nog steeds om dezelfde boodschap van: ‘Verzoening, Vervulling en Verwachting’, waarbij de nadruk ligt op de spoedige wederkomst van Christus. Ook nu verheugen we ons in een groot aantal abonnees, dat de laatste tijd weer groeiende is.

Meer informatie is te verkrijgen via www.zoeklicht.nl of via 0343 – 41 33 00

0 reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).

Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

*

Contactgegevens:
*Verplichte velden

*
*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden