Wandeling rondje Lhee – uitgesteld

Wandeling rondje Lhee – uitgesteld

Wandeling Rondje Lhee (Dwingeloo)

Rondje Lhee De wandeling van 25 oktober willen we uitstellen ivm de aangescherpte maatregelen. Hartelijke groet Jacco en Alette.

Zondag 25 oktober zouden we als gemeente een wandeling gaan maken in bos en hei van Lhee bij Dwingeloo. Een excursie van 5 km. Helaas moet deze uitgesteld worden..

We vertrekken om 13.00 uur met eigen vervoer bij de Fontein en hopen daar om 17.30 uur weer terug te zijn.

Voor de wandelaars wordt een plaats in de dienst gereserveerd en is er een broodje.

Opgave bij Alette per app (tel. nr. zie mededelingenblad) of mail naar wandeling@vbg-emmeloord.nl

0 reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).

Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

*

Contactgegevens:
*Verplichte velden

*
*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden