Tour de Hap – 1 november

Tour de Hap – 1 november

Tour de Hap

hoe werkt dat?

Een jaarlijks terugkerende activiteit van de Fontein is de Tour de Hap. Een gezellige avond eten voor alle leden van de gemeente. 

Ben jij graag een Koker of liever een eter?

Koker:
Lijkt het je leuk om voor een groepje mensen te koken? Geef je dan op via het aanmeldformulier. Hierop kan je zelf aangeven hoeveel mensen je (ongeveer) wilt bedienen en of je een voor-, hoofd- en/of nagerecht klaar maakt. Je kunt voor 1 gang kiezen, maar je kan ook 2 of 3 gangen kiezen. Voor iedere gang komt er dan een andere groep eters. Dit hoeven uiteraard geen culinaire hoogstandjes te zijn het draait deze avond om de gezelligheid met elkaar!

Eter:
Ben jij niet zo’n ster in de keuken? Of heb je gewoon eens zin om lekker uit eten te gaan en andere gemeenteleden beter te leren kennen?

Aanmeldformulier

Ja, ik wil graag worden bij Tour de Hap.

Contactgegevens
*
Vul deze informatie aan

Ik beschik over een auto om te rijden:

Ik maak:


*Verplichte velden

Voor meer informatie kun je terecht bij: Esther van Dijk of Marijke Broek. Opgeven kan tot uiterlijk 25 oktober.

U kunt eventueel een (docx) of (pdf) formulier om te koken ook los downloaden. Of kies als eter voor dit (docx) of (pdf) formulier.
Mail in dat geval het ingevulde formulier naar: tourdehap@vbg-emmeloord.nl of geef het aan Esther of Marijke.

0 reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).

Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

*

Contactgegevens:
*Verplichte velden

*
*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden