Square 2019 Hemelvaartsweekend

Square 2019 Hemelvaartsweekend

Yes! Ook dit jaar is er weer een Square weekend!

Square is een uniek en te gek interkerkelijk tiener-evenement dat ieder jaar tijdens het Hemelvaartsweekend wordt georganiseerd bij het Fries Congres Centrum in Drachten. Met hoogstaande activiteiten en diepgaande ontmoetingen is Square een investering in jouw geloofsleven! Daarnaast is Square een trainingsplek voor jongeren vanaf 18 jaar om te groeien in leiderschap.

Wil je meer weten?

Neem contact op met Martijn Venhorst of meldt je gelijk aan op de website van Square 2019!

Visie Square

De visie van Square is samengevat in: hoogstaande activiteiten en diepgaande ontmoetingen. Hoogstaande activiteiten betekent dat we gaan voor kwaliteit en het beste van onszelf geven om tieners een geweldige ervaring te laten beleven. Dit werkt zich uit op alle fronten, van de sport- en spelactiviteiten tot de inhoud van de diensten. De diepgaande ontmoetingen betreft allereerst een ontmoeting met Jezus maar ook ontmoetingen met andere jongeren.

Doelen Square

Jongeren een stap verder helpen in hun persoonlijke relatie met Jezus.

Door de opzet van Square stimuleren we toewijding aan God en een persoonlijk leven met God. Dit gebeurt o.a. door de opzet van de meetings, de inteam momenten en persoonlijk gebed.

Jongeren een plaats van ontmoeting en spectaculaire ontspanning geven met andere jongeren.

Door Square worden veel jongeren bij elkaar gebracht en bieden we hen een hoogstaand programma door middel van sport en spel, workshops en “the box”

Jongeren toerusten om levende getuigen te zijn van het evangelie.

We helpen jongeren in hun woorden en daden te leven naar Zijn bedoelingen en te getuigen van hun eigen relatie met God.

Jongeren helpen om te herstellen van innerlijke verwondingen.

Tijdens Square is er veel ruimte voor pastoraat en persoonlijk gebed.

Leiders helpen om te groeien tot betere leiders.

Dit doen we door (jonge) leiders te trainen door hen mee te laten werken aan dit evenement en hen daarin te coachen. Daarnaast is de donderdag gericht op toerusting van de leiders door hen te onderwijzen via inspirerende sprekers.

0 reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).

Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

*

Contactgegevens:
*Verplichte velden

*
*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden