Preken over Eindtijd

Preken over Eindtijd

Bert Boer – De wereld wankelt

Bert Boer preekt over het thema “De wereld wankelt” uit de reeks over het leven van Daniël deel 2 n.a.v. Daniël 2. In het tweede regeringsjaar van Nebukadnezar had Nebukadnezar dromen. De koning zei, dat men de magiërs, de bezweerders, de tovenaars en de Chaldeeën moest roepen om de koning zijn dromen bekend te maken…

Nieuws als afgod

Bert Boer spreekt over het onderwerp “Nieuws als afgod” n.a.v. Handelingen 17: 15-34

We gaan opbreken – eindtijd

Simon van Groningen spreekt over het onderwerp “We gaan opbreken”. Veel mensen hoor je spreken over de eindtijd. Dat wekt de indruk dat straks alles afgelopen is, maar dat is het niet. Dat is nóóit zo. God laat niet varen de werken van Zijn handen. Israël moest wel 70 keer opbreken tijdens de woestijnreis naar het beloofde land. En zelfs als ze daar aankomen is dat niet het einde, maar het begin van een nieuwe episode. We gaan opbreken.

  *  Contactgegevens:  * Verplichte velden

   *   Contactgegevens:   * Verplichte velden

    *    Contactgegevens:    * Verplichte velden

     *     Contactgegevens:     * Verplichte velden

      *


      * Verplichte velden

       *       Contactgegevens:
       * Verplichte velden

       Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

       Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).