Prayernight 25 januari

Prayernight 25 januari

Prayernight

Ben jij er ook bij?

Zaterdagavond 25 januari vindt de jaarlijkse Prayer Night plaats in de Fontein.

Bidden is van levensbelang! Investeer in jouw gebedsleven en kom naar de Prayer Night in het jeugdhonk, a.s. zaterdag 25 januari, vanaf 19.30 uur.

We gaan deze avond met elkaar bidden voor grote en kleine zaken en we hebben een gave band voor aanbidding met live muziek!
Daarnaast is er ‘koek en zopie’ aan de bar, dus genoeg reden om te gaan, jij komt toch ook?!

0 reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).

Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

*

Contactgegevens:
*Verplichte velden

*
*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden