Nieuws van ABC Gemeenten – januari 2020

Nieuws van ABC Gemeenten – januari 2020

Nieuws van ABC Gemeenten

Project van de maand – Januari 2020

Al meer dan vier jaar woedt er een vreselijke oorlog in Jemen, die het land verwoest en ontwricht en die grote vluchtelingenstromen heeft veroorzaakt. Zo verblijven honderdduizenden gevluchte Jemenieten in Egypte, waar ze tweederangs burgers zijn en de kansen op werk en een toekomst gering is.

Daar wordt gebouwd aan een team van toegewijde Jemenitische christenen, die zorgen voor de eigen geloofsgemeenschap en uitreiken naar de Jemenitische vluchtelingengemeenschap met voedsel, medische hulp en aandacht. Maar ook, als daar openheid voor is, met gebed en delen van het Evangelie van Jezus Christus. Bidt u deze maand mee voor dit project en voor het land Jemen waar de mensen het zo zwaar te verduren hebben? Meer informatie op www.abcgemeenten.nl

Agenda ABC Gemeenten 2020
10, 11, 12 maart Regiobijeenkomsten over concept organisatieontwerp Unie-ABC
20-22 april Voorgangersconferentie Unie-ABC
27 mei Algemene Leden Vergadering in Veenendaal

0 reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).

Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

*

Contactgegevens:
*Verplichte velden

*
*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden